Catering

Vi tilbyr selskapsmat og catering til private- og firmaarrangementer i hele Follo og Oslo ved ledig kapasitet fra vår restaurant. Våre cateringmenyer består av populære lunsjløsninger, buffèter som tapas og koldtbord, fingermat og snitter, eller vi kan spesialsy et opplegg som passer deg og dine gjester og komme hjem til deg eller et selskapslokale og lage større middager. Vi har lang erfaring med både store og små selskaper og strekker oss langt for å møte dine ønsker.

Høstens tapas fra Gamle Tårnhuset

Gjelder fra 1. oktober til og med 1. desember 17
Godt med mat, anrettet ferdig på fat med kun oppvarming av det varme gjenstår
Min 10 personer

Braisert svineribbe med honning og sennep

Albondigas i saus tilsmakt sitrongress

Confiterte biter av Kalkunbryst med rosmarin

Saltet og røkt torsk med oliven tapenade

Ovnsbakte småpoteter med timian og hvitløk

 

Salat av syltede rotfrukter og gresskarkjerner

Cannelinibønnesalat med hvitløk, persille olivenolje

Skagenrøre med kreps og reker i dillkrem

Leverpostei med sopp og bacon

Spekemat og seterrømme

Hjemme gravet laks servert med sennepsaus.

Lefse fylt med hjemmerøket laksekrem

Vårt hjemmebakte brød

Smør og husets aioli

 

kr 425,- ut av huset mva 15%

kr 475,- på huset      mva 25%

Tårnhusets store julelunsj
Hjemmelaget sild
Kalkun med Waldorfsalat
Skagenrøre
Ribbe med hjemmelaget rødkål
Hjemmelaget leverpostei
Hjemmegravet laks
Dovre- Brie
Kr. 365,- pr person,

 

Viktig ved catering:

  • Maten anrettes ferdig på fat, pakkes i kasser og er ment hentet fra Gamle Tårnhuset restaurant til avtalt tid, samme dag.
  • Maten må oppbevares mellom 0 -7 grader frem til 1 time før bespisning. Vi anbefaler å temperere alle retter, foruten salat, spekeskinke og skalldyr for å optimalisere smaken.
  • Retter ment for oppvarming anrettes på fat/bolle/form som passer i ordinær hjemmekomfyr – og hele fatet, med mat på, varmes på 160 grader varmluft i ca 20-40 min før servering, litt avhengig av din ovn. Opptil 40 personer passer det å få tilnærmet all maten i ovnen samtidig, beregn da noe lengre oppvarmingstid og sett gjerne inn ett fat av hver i første runde, for så å varme neste.
  • Det medfølger ikke serveringsbestikk eller andre former for dekketøy.
  • Vi forbeholder oss retten til å bytte deler av innhold i menyen ved evnt problemer med varetilgang eller force majeure.
  • Ved evnt brekkasje eller uteblitt tilbakelevering belastes kr 500,-/enhet
  • Fat og boller lånes ut gratis av oss og returneres innen av 3 virkedager. Fatene må tørkes av og skylles i kaldt vann, slik at de er fri for matrester før returnering.

Forslag til passende viner som kan kjøpes på polet:

Hvitvin:
Muscadet kr.135,- / nr. 434001 (Best vare)
Pellehaut kr. 110,- / nr. 4620501

Rødvin:
Cote de Rhone, Jannasse kr. 130,- / nr.3241501

 

Kontakt oss

Gamle Tårnhuset Restaurant
Kolbotnvn. 31 1410 Kolbotn

Tlf: +47 66 99 30 00
E-post: bord@gamletaarnhuset.no

InstagramFacebook

 

© 2015 Gamle Tårnhuset Restaurant
Designet og utviklet av KolibriMedia

 

Finn oss

Vi holder til Kolbotnveien 31 – rett utenfor Kolbotn torg kjøpesenter. Toget stopper nesten rett utenfor døren og bruker i underkant av 20 minutter fra Oslo S. Gratis parkering ved kommunehuset i helgene.

Meny