Catering

Vi tilbyr selskapsmat og catering til private- og firmaarrangementer i hele Follo og Oslo ved ledig kapasitet fra vår restaurant. Våre cateringmenyer består av populære lunsjløsninger, buffèter som tapas og koldtbord, fingermat og snitter, eller vi kan spesialsy et opplegg som passer deg og dine gjester og komme hjem til deg eller et selskapslokale og lage større middager. Vi har lang erfaring med både store og små selskaper og strekker oss langt for å møte dine ønsker.

Julens Tapas fra Gamle Tårnhuset

01.11.18 – 22.12.18
Min. 10 personer

Braisert svineribbe med honning og sennep (SP,ST)
Albondigas i saus tilsmakt sitrongress (ST,HVETE,SP)
Torsk servert bakt med urter og sitron (F)
Ovnsbakte småpoteter med timian og hvitløk

Waldorf på Tårnhus metoden (VALNØTTER, SI)
Salat av syltet gulrot, kålrot og selleri (SI)
Rosenkål servert med ristede Hasselnøtter og granateple (HASSELNØTTER)
Tomatsild laget på huset med kapers og sylteagurk (ST)
Skagenrøre med kreps og reker i dillkrem (M, SR, E, SP)
Metervares leverposteiservert med sopp og bacon (HVETE, E, SP)
Spekemat og seterrømme (M)
Hjemmegravet laks servert med sennepssaus (F, SP, ST)
Vårt hjemmebakte brød (HVETE,RUG,BYGG)
Smør og husets aioli (E,M)
Kr. 435,- ut av huset mva 15%

Om ønskelig gjør vi tilpasninger i menyen for evt. et pristillegg.
Viktig ved catering:

– Maten anrettes ferdig på fat, pakkes i kasser og er ment hentet fra Gamle Tårnhuset restaurant til avtalt tid, samme dag.

– Maten må oppbevares mellom 0 -7 grader frem til 1 time før bespisning. Vi anbefaler å temperere alle retter, foruten salat, spekeskinke og skalldyr for å optimalisere smaken.
-Retter ment for oppvarming anrettes i aluminiumsform som passer i ordinær hjemmekomfyr – varmes på 160 grader varmluft i ca 20-40 min før servering, litt avhengig av din ovn. Opptil 40 personer passer det å få tilnærmet all maten i ovnen samtidig, beregn da noe lengre oppvarmingstid og sett gjerne inn ett fat av hver i første runde, for så å varme neste.
-Det medfølger ikke serveringsbestikk eller andre former for dekketøy.
-Vi forbeholder oss retten til å bytte deler av innhold i menyen ved evnt problemer med varetilgang eller force majeure.
-Ved evt brekkasje eller uteblitt tilbakelevering belastes kr 500,-/enhet
-Fat og boller lånes ut gratis av oss og returneres innen av 3 virkedager. Fatene må tørkes av og skylles i kaldt vann, slik at de er fri for matrester før returnering.

Merkeforklaring: M=Melkeprodukter, SR=skalldyr, B=bløtdyr, F=Fisk, P=peanøtter,
E=egg, S=soya, SM=sesam, SI=selleri, SP= sennep, L=Lupin, ST=Sulfitt/svoveldioksid

Forslag til passende viner som kan kjøpes på polet:

Hvitvin:
Muscadet kr.135,- / nr. 434001 (Best vare)
Pellehaut kr. 110,- / nr. 4620501

Rødvin:
Cote de Rhone, Jannasse kr. 130,- / nr.3241501

 

Kontakt oss

Gamle Tårnhuset Restaurant
Kolbotnvn. 31 1410 Kolbotn

Tlf: +47 66 99 30 00
E-post: bord@gamletaarnhuset.no

InstagramFacebook

 

© 2015 Gamle Tårnhuset Restaurant
Designet og utviklet av KolibriMedia

 

Finn oss

Vi holder til Kolbotnveien 31 – rett utenfor Kolbotn torg kjøpesenter. Toget stopper nesten rett utenfor døren og bruker i underkant av 20 minutter fra Oslo S. Gratis parkering ved kommunehuset i helgene.

Meny