Print Friendly, PDF & Email

Catering

Vi tilbyr selskapsmat og catering til private- og firmaarrangementer i hele Follo og Oslo ved ledig kapasitet fra vår restaurant. Våre cateringmenyer består av populære lunsjløsninger, buffèter som tapas og koldtbord, fingermat og snitter, eller vi kan spesialsy et opplegg som passer deg og dine gjester og komme hjem til deg eller et selskapslokale og lage større middager. Vi har lang erfaring med både store og små selskaper og strekker oss langt for å møte dine ønsker.

Høstens koldtbord fra Gamle Tårnhuset

Min 10 personer

 

Varme retter:
Hjemmelagede karbonader med karamellisertløk.
Biter kyllinglår fra liveche servert med bakt løk og paprika.
Utvalg av pølser fra Metervare pølsemakeri fulgt av sopp.

  

Kalde retter:
Egenrøket laks i biter servert på hjertesalat toppet med sitron og pepperrot dressing.
(fisk, laktose)
Salat med tomat, agurk og rødløk vendt inn med ristet sesam og lime vinaigrette. (sesam)
Husets utvalg av spekemat fra inn og utland.
Skagenrøre i pepperot og dill krem. (laktose,sennep,skalldyr)
Potetsalat med fennikel og sitron.
Eggsalat med epler og stangselleri i currydressing. (egg,laktose,selleri)
Grillet brokkoli med granateple toppet med bressert svineknoke.
Hjemmelaget hummus
Pisket smør og husets majones (egg,sennep,laktose)
Hjemmelaget brød (gluten)

 Kr. 455,- ved catering

 

Om ønskelig gjør vi endringer i menyen, mot et pristillegg.

Viktig ved catering:

– Maten anrettes ferdig på fat, pakkes i kasser og er ment hentet fra Gamle Tårnhuset restaurant til avtalt tid, samme dag.

– Maten må oppbevares mellom 0 -7 grader frem til 1 time før bespisning. Vi anbefaler å temperere alle retter, foruten salat, spekeskinke og skalldyr for å optimalisere smaken.

-Retter ment for oppvarming anrettes på fat/bolle/form som passer i ordinær hjemmekomfyr – og hele fatet, med mat på, varmes på 160 grader varmluft i ca 20-40 min før servering, litt avhengig av din ovn. Opptil 40 personer passer det å få tilnærmet all maten i ovnen samtidig, beregn da noe lengre oppvarmingstid og sett gjerne inn ett fat av hver i første runde, for så å varme neste.
-Det medfølger ikke serveringsbestikk eller andre former for dekketøy.
-Vi forbeholder oss retten til å bytte deler av innhold i menyen ved evnt problemer med varetilgang eller force majeure.
-Ved evnt brekkasje eller uteblitt tilbakelevering belastes kr 500,-/enhet
-Fat og boller lånes ut gratis av oss og returneres innen av 3 virkedager. Fatene må tørkes av og skylles i kaldt vann, slik at de er fri for matrester før returnering.

Høstens tapas fra Gamle Tårnhuset

Min. 10 personer

Varme retter:
Langtidsstekt svinenakke i sitrongress og ingefær servert med ristet blomkål.

Biter av kyllinglår fra liveche servert med bakt løk og paprika.
Albondigas servert med frisk tomatsaus.
Lun bygg salat servert med grillet squash, paprika toppet med friske urter. (gluten)

 

Kalde retter:
Scampi salat med friske grønnsaker.
(skalldyr)
Bondeomelett i biter med potet toppet med tomat og solsikkekjerner.
(egg)
Tomat med fetaost fra Torbjørnrud og frisk basilikum. (laktose)
Skagenrøre i dill og pepperrot dressing.
(laktose, skalldyr)
Svineterrin smaksatt sennep og fylt med aprikos toppet med nepe og reddik.    
(sennep)
Husets utvalg av spekemat fra inn og utland.
Laks sashimi, lettrøket på egen grill i hjertesalat toppet med pinjekjerner og syltet gulbete. (fisk,nøtter)
Vårt hjemmebakte brød (gluten)
Pisket Smør og husets majones
(egg,sennep,laktose)

Kr. 465,- 

 

Om ønskelig gjør vi tilpasninger i menyen for evt. et pristillegg.

Viktig ved catering:

– Maten anrettes ferdig på fat, pakkes i kasser og er ment hentet fra Gamle Tårnhuset restaurant til avtalt tid, samme dag.

– Maten må oppbevares mellom 0 -7 grader frem til 1 time før bespisning. Vi anbefaler å temperere alle retter, foruten salat, spekeskinke og skalldyr for å optimalisere smaken.

-Retter ment for oppvarming anrettes i aluminiumsform som passer i ordinær hjemmekomfyr – varmes på 160 grader varmluft i ca 20-40 min før servering, litt avhengig av din ovn. Opptil 40 personer passer det å få tilnærmet all maten i ovnen samtidig, beregn da noe lengre oppvarmingstid og sett gjerne inn ett fat av hver i første runde, for så å varme neste.

-Det medfølger ikke serveringsbestikk eller andre former for dekketøy.
-Vi forbeholder oss retten til å bytte deler av innhold i menyen ved evnt problemer med varetilgang eller force majeure.
-Ved evt brekkasje eller uteblitt tilbakelevering belastes kr 500,-/enhet
-Fat og boller lånes ut gratis av oss og returneres innen av 3 virkedager. Fatene må tørkes av og skylles i kaldt vann, slik at de er fri for matrester før returnering.

Om ønskelig gjør vi tilpasninger i menyen for evt. et pristillegg.

Viktig ved catering:

– Maten anrettes ferdig på fat, pakkes i kasser og er ment hentet fra Gamle Tårnhuset restaurant til avtalt tid, samme dag.

– Maten må oppbevares mellom 0 -7 grader frem til 1 time før bespisning. Vi anbefaler å temperere alle retter, foruten salat, spekeskinke og skalldyr for å optimalisere smaken.

-Retter ment for oppvarming anrettes i aluminiumsform som passer i ordinær hjemmekomfyr – varmes på 160 grader varmluft i ca 20-40 min før servering, litt avhengig av din ovn. Opptil 40 personer passer det å få tilnærmet all maten i ovnen samtidig, beregn da noe lengre oppvarmingstid og sett gjerne inn ett fat av hver i første runde, for så å varme neste.

-Det medfølger ikke serveringsbestikk eller andre former for dekketøy.
-Vi forbeholder oss retten til å bytte deler av innhold i menyen ved evnt problemer med varetilgang eller force majeure.
-Ved evt brekkasje eller uteblitt tilbakelevering belastes kr 500,-/enhet
-Fat og boller lånes ut gratis av oss og returneres innen av 3 virkedager. Fatene må tørkes av og skylles i kaldt vann, slik at de er fri for matrester før returnering.

Merkeforklaring: M=Melkeprodukter, SR=skalldyr, B=bløtdyr, F=Fisk, P=peanøtter,
E=egg, S=soya, SM=sesam, SI=selleri, SP= sennep, L=Lupin, ST=Sulfitt/svoveldioksid

 

Kontakt oss

Gamle Tårnhuset Restaurant
Kolbotnvn. 31 1410 Kolbotn

Tlf: +47 66 99 30 00
E-post: bord@gamletaarnhuset.no

InstagramFacebook

 

© 2015 Gamle Tårnhuset Restaurant
Designet og utviklet av KolibriMedia

 

Finn oss

Vi holder til Kolbotnveien 31 – rett utenfor Kolbotn torg kjøpesenter. Toget stopper nesten rett utenfor døren og bruker i underkant av 20 minutter fra Oslo S. Gratis parkering ved kommunehuset i helgene.

Meny