Catering

Vi tilbyr selskapsmat og catering til private- og firmaarrangementer i hele Follo og Oslo ved ledig kapasitet fra vår restaurant. Våre cateringmenyer består av populære lunsjløsninger, buffèter som tapas og koldtbord, fingermat og snitter, eller vi kan spesialsy et opplegg som passer deg og dine gjester og komme hjem til deg eller et selskapslokale og lage større middager. Vi har lang erfaring med både store og små selskaper og strekker oss langt for å møte dine ønsker.

Sensommerens tapas fra Gamle Tårnhuset
August – September 2018
Min 10 personer
Olivenbakt kveite (F)
Soya braisert svinenakke servert med ristede peanøtter (S, PEANØTTER)
Abondigas i tomatsaus (SI,ST,SP)
Ovnsbakte småpoteter i hvitløk

Spekemat fra inn og utland.
Kyllingrilette med estragonmajones og pistasjnøtter (E,PISTASJNØTTER)
Hjemme røket laks i biter med pepperot (F)
Skagen laget på reker og kreps i dillkrem (E,SP,M,SR)
Cannelinibønne salat med gremolata og stangselleri (SI)
Tomatsalat med ristede gresskarkjerner og basilikum.
Haricot verts salat sennepsvinagrette (SP)
Hjemmelaget brød på hvete og rug. (HVETE,RUG,SOLSIKKE)
Pisket smør og husets aioli. (M,E)

455,- på huset
425,- ved catering

Sensommerens koldtbord fra Gamle Tårnhuset
August – September 2018

Min 10 personer
Hjemmelagede karbonader med stekt løk
Assortert utvalg av pølser med sopp
BBq marinerte stykker av kyllinglår (ST,P,S)

Røket laks i skiver fra Laks og Vildt sentralen (F)
Eggerøre med gressløk (E,M)
Skagen av reker og kreps i dillkrem (SR,M,E,SP)
Potetsalat med majones, creme fraiche og urter (E,M)
Spekemat fra inn og utland
Kyllingrilette med estragonmajones og pistasjnøtter (E,PISTASJNØTTER)
Haricot verts salat sennepsvinagrette (SP)
Tomatsalat med ristede gresskarkjerner og basilikum
Pisket smør og husets majones (M,E)
Hjemmelaget brød av rug og hvete (HVETE,RUG,SOLSIKKE)

Kr. 445,- på huset
Kr 425,- ved catering

Om ønskelig gjør vi endringer i menyen, mot et pristillegg.
Viktig ved catering:

– Maten anrettes ferdig på fat, pakkes i kasser og er ment hentet fra Gamle Tårnhuset restaurant til avtalt tid, samme dag.

– Maten må oppbevares mellom 0 -7 grader frem til 1 time før bespisning. Vi anbefaler å temperere alle retter, foruten salat, spekeskinke og skalldyr for å optimalisere smaken.
-Retter ment for oppvarming anrettes på fat/bolle/form som passer i ordinær hjemmekomfyr – og hele fatet, med mat på, varmes på 160 grader varmluft i ca 20-40 min før servering, litt avhengig av din ovn. Opptil 40 personer passer det å få tilnærmet all maten i ovnen samtidig, beregn da noe lengre oppvarmingstid og sett gjerne inn ett fat av hver i første runde, for så å varme neste.
-Det medfølger ikke serveringsbestikk eller andre former for dekketøy.
-Vi forbeholder oss retten til å bytte deler av innhold i menyen ved evnt problemer med varetilgang eller force majeure.
-Ved evnt brekkasje eller uteblitt tilbakelevering belastes kr 500,-/enhet
-Fat og boller lånes ut gratis av oss og returneres innen av 3 virkedager. Fatene må tørkes av og skylles i kaldt vann, slik at de er fri for matrester før returnering.

Forslag til passende viner som kan kjøpes på polet:

Hvitvin:
Muscadet kr.135,- / nr. 434001 (Best vare)
Pellehaut kr. 110,- / nr. 4620501

Rødvin:
Cote de Rhone, Jannasse kr. 130,- / nr.3241501

 

Kontakt oss

Gamle Tårnhuset Restaurant
Kolbotnvn. 31 1410 Kolbotn

Tlf: +47 66 99 30 00
E-post: bord@gamletaarnhuset.no

InstagramFacebook

 

© 2015 Gamle Tårnhuset Restaurant
Designet og utviklet av KolibriMedia

 

Finn oss

Vi holder til Kolbotnveien 31 – rett utenfor Kolbotn torg kjøpesenter. Toget stopper nesten rett utenfor døren og bruker i underkant av 20 minutter fra Oslo S. Gratis parkering ved kommunehuset i helgene.

Meny