17. mai meny

17 Mai meny (serveres fra kl. 16.00)

Grønne asparges servert med sesamhummus, syltet delikatesseløk
egen røket andebryst fra Holte gård samt blåbær-vinaigrette.


***

Okse ytrefilet servert med ristet blomkålpure samt østerssopp fra Spydeberg med spinat og rødløk, Rødvinssaus tilsmakt trøffel.

eller

Ovnsbakt torsk servert med ristet blomkålpure samt østerssopp fra Spydeberg med spinat og rødløk, Ramsløk beurre blanc.

***

Trøffelkake servert med friske jordbær og hvit sjokolade.


2 retters meny kr. 560-,
3 retters meny kr. 729,-

Vinmeny
3 retter Kr. 675,-

GAMLE TÅRNHUSET`S LUNSJMENY 17 MAI
fra kl. 11.00 til 16.00

Skagensmørbrød av reker og kreps i dillkrem med agurk og hvite asparges.

(laktose,gluten,skalldyr,egg)

Kr. 249,-

Smørbrød med roastbiff, kremet potetsalat med vårløk, syltet løk toppet med fritert kapers.

(gluten,laktose,egg)

Kr.249,-

Råmarinert laks med crisp salat, syltet løk, høvlet agurk, sesamhumus, teriyakisaus toppet med friterte risnudler. (fisk,sesam)

Kr. 269,-

Fisk og skalldyrsuppe servert med laks, kveite og håndpillede reker samt fennikel og vårløk. (fisk,laktose,sennep)

Kr. 259,-

Søtsaker
suksessterte med friske bær og mynte.
(gluten,laktose,nøtter)

Kr. 155,-

Hjemmelaget vaniljeis med sjokoladesaus. (laktose,egg)

Kr. 65,- per kule.

Jordbær servert med sjokolademousse, jordbær- og balsamicosaus samt havrecrumble. (laktose,gluten)

Kr. 165,-          

FOR BARNA:
Wienerpølse i lompe. (HVETE)

Kr. 45,-

Hamburger med ost i hjemmebakt brød, med agurk, tomat, salat og med pommes frites. (M, E, HVETE, SM, ST)
Kr. 175,-


Skriv ut menyen