Chef meny fra 3. mai

Kjøkkensjefens
3-5 retters vår meny

Hvite asparges servert med sprøstekt Tronfjell skinke,
urte- og grønnsak vierge toppet med kjørvel.

***

Blåfjellrøye med tempura- vårløk, sauterte aspargesbønner, sukkererter og artisjokk toppet med purre-emulsjon.

***

Ytrefilet av okse servert med grønne asparges, neper, østerssopp fra Spydeberg,  ramsløk- bearnaisesaus og pommes frites.
***

Utvalgte oster fra inn- og utland med husets kompott
 samt hjemmelaget frukt og nøttebrød.

***

Hvit sjokolade bavaroise-kake på kokosbunn med pasjonsfrukt
servert med mango og papayasalat tilsmakt lime.

3 retter Kr. 696,-
4 retters Kr. 789,-
5 retters Kr.885,-

Vinmeny
3 retter Kr. 675,-
4 retter Kr. 765,-
5 retter Kr. 855,-

Skriv ut menyen