Våre menyer
Kjøkkensjefens september – meny
I takt med sesong og råvaretilgang setter vår kjøkkensjef sammen en spennende sesongmeny. Frem til 9. oktober har vi gleden av å by på!
Chef menu 3- 5 retters
Pannestekt kamskjell
fulgt av syltet knutekål, sellerirotpuré, marinert eple og smørsaus med dill og gressløk.
(bløtdyr,sulfitt,melk,selleri)
Ovnsbakt breiflabb
servert med grønnkål, neper, brokkolipuré og kyllingbuljong.
(fisk, melk)
Ytrefilet av kalv
fulgt av gresskarpuré, savoykål, bakt løk, høstens sopp og peppersaus.
(melk)
Vellagrede oster
med nøttebrød og søtt
(melk, nøtter, hvete)
Karamellisert eple
på mandelkake servert med cottage cheese krem og mandelkrokan
(melk,mandel,hvete,egg)
Allergener:
,-
3 retter Kr.740,-
4 retter Kr. 850,-
5 retter Kr. 980,-
Vinmeny
3 retter Kr. 675,-
4 retter Kr. 765,-
5 retter Kr. 855,-
Allergener:
,-