Kjøkkensjefens julemeny

I takt med sesong og råvaretilgang setter vår kjøkkensjef sammen en spennende sesongmeny. For julen har vi gleden av å by på!

Chef menu 3- 5 retters

Gravlakskrem
Hjemmegravet laks med eple- fennikel salat, Yuzu vinaigrette og fritert rispapir.
(fisk,laktose,gluten)

Bakt Møretorsk
Grønnkål, stangselleri, kapers og spinat beurre blanc.
(fisk, laktose)

Hjort flatbiff fra Østerdalen
Bakt blomkål, Østerssopp fra Soppcompaniet, rosenkål og gulrotcutney. Rosmarinsaus.
(selleri, laktose,sulfitt)

Ostetallerken
Utvalgte oster fra kjøkkenet servert med husets kompott samt hjemmelaget frukt- og nøttebrød.

Sjokolademousse smaksatt tonka servert med
Amaretto- marinerte dadler, havrecrumble og rosinsorbet
(gluten, egg, laktose)

Allergener:

,-

3 retter Kr. 835,-
4 retter Kr. 945,-
5 retter Kr. 1080,-

Allergener:

,-

Skriv ut menyen
To top