Tapas

Vinterens tapas

Min. ti personer.

Vinterens tapas fra Gamle Tårnhuset

Svinenakke med asiatiske smaker servert med sautert spisskål i sesam og lime.
Biter av kyllinglår med bakt fennikel og gulrot.
Kjøttboller med bakt hvitløk og urter servert i tomat saus.
Lun bulgur med pimentos, hvitløk og sitrongress.

Scampi med hvitløksolje. (skalldyr)
Bondeomelett i biter med potet toppet med, solsikkekjerner og vårløk(egg,laktose)
Cherry tomatsalat med fetaost og balsamicosirup. (laktose)
Skagenrøre med reker og kreps i dill og pepperrotkrem.
(laktose, egg, skalldyr, sennep)
Beter med chevre toppet med honning og valnøtter. (laktose)
Spekeskinke rullet i potetlompe med løk, stangselleri og agurk
i kremost dressing. (gluten,laktose,selleri)
Laks sashimi, lettrøket på egen grill med hjertesalat, sultaner, og syltede endiver toppet med pinjekjerner. (fisk,nøtter)
Vårt hjemmebakte brød (gluten)
Smør og husets aioli (egg, laktose)

Om ønskelig gjør vi tilpasninger i menyen for evt. et pristillegg.

Allergener:

kr. 525 (kr. 485,- som catering),-

Skriv ut menyen