Sommerens tapas

Sommerens tapas

Min. ti personer.

Sommerens tapas fra Gamle Tårnhuset

Varme retter:
Hjemmelagde kjøttboller med hvitløk og urter servert i krydret tomatsaus.
Assorterte pølser fra Metervare med persille.
Kyllinglår fra Liveche med teriakisaus.(gluten)
Langtidsstekt svineside med indiske smaker og chutney.

Kalde retter:
Sitronmarinerte Mamut- oliven.
Husets utvalg av spekemat fra inn og utland.
Padron stekt med hvitløk og timian.
Skagenrøre med reker og kreps i dill og pepperrotkrem. (laktose,egg,skalldyr)
Aspargesbønner med tomatbåter smaksatt sitronolje og sesam. (sesam)
Biter av egenrøket laks på salat toppet med fersk revet pepperrot og gresskarkjerner. (fisk)
Bondeomelett med poteter og løk toppet med vårløk og fetaost. (egg,laktose)
Vårt hjemmebakte brød (gluten)
Pisket smør og soltørket tomat «pesto» (laktose, nøtter)

Om ønskelig gjør vi tilpasninger i menyen for evt. et pristillegg.

Allergener:

kr. 498 (kr. 475,- som catering),-

Skriv ut menyen