Tårnhuset’s lunsjmeny

Serveres fredag fra kl. 12.00 til 15.30. Lørdag fra kl. 13.00 til 15.30

Lunsjretter

Capresesalat

med italiensk bøffelmozzarella, tomat og basilikum

Allergener: melk

200 gr. Kr. 255,-

Kyllingsalat

med krutonger og honning- ingefærdressing

Allergener: hvete,rug, sennep

140 gr. Kr. 285,-

Tataki av laks fra Kvarøy

rettish,agurk, koriander og Yusumajones

Allergener: fisk, egg, sesam

120gr kr. 255,-

Hamburger av økologisk storfe fra Horgen Gård (180gr.)

Potetbrød, syltet løk, salat, ridderost og kullmajones

Allergener: hvete, rug,egg,melk,sulfitt, sennep

285,-

Pommes frites med aioli

Potetbrød, syltet løk, salat, ridderost og kullmajones

Allergener: egg,sennep,sulfitt

75,-

Hvitvinsdampede blåskjell fra Trøndelag

smaksatt med ramsløk.

Allergener: bløtdyr, sulfitt, melk

250gr kr. 198,-
500gr. Kr. 285,-

Skagenrøre av reker og kreps

i dillkrem servert på hjemmelaget brød med asparges, agurk og sitron.

Allergener: skalldyr,melk,hvete, rug, sennep, sulfitt

285,-

Skriv ut menyen
To top