Tårnhusets lunsjmeny

Onsdag til fredag fra kl. 12.00 til 15.30 (lørdag fra kl. 13.00)
Alle retter serveres med vårt hjemmebakte brød av hvete, rug og solsikkekjerner.

Lunsjmeny

Skagenrøre

av reker og kreps i dillkrem servert på hjemmelaget brød med asparges, agurk og sitron.

Allergener: skalldyr,melk,hvete, rug, sennep, sulfitt

275,-

Lun høstsalat

med marinerte beter, bakt Chevre, ristede nøtter og honningvinaigrette.

Allergener: melk,sennep,nøtter

235,-

Smørbrød

med gravet elg fulgt av salat, tyttebær og pepperrotkrem.

Allergener: hvete, rug, melk, sulfitt, sennep

245,-

Smørbrød

med stekt sopp, løk, høstens salat og løk.

Allergener: hvete, rug, sulfitt, sennep

245,-

Bøklingsmørbrød

med kapers, egg, syltet løk og brunet smør

Allergener:

235,-

Røkt og bakt hysefilet

servert med gresskar, stekt løkmix, potetpuré og eggesmør med gressløk.

Allergener: melk,fisk,egg,sulfitt

259,-

Ukens suppe

basert på høstens råvarer servert med hjembakt brød. Spør din servitør.

Allergener:

275,-

Barnas lunsj

Ostesmørbrød

med skinke, agurk og tomat.

Allergener:

110,-

2 store pannekaker

med syltetøy og sukker.

Allergener: egg,gluten,laktose

119,-

Søtt

Dagens bakst

fra våre lærlinger.

Allergener: allergen vil variere

150,-

Vaniljeiskrem

med sjokoladesaus samt sprøtt bakverk.

Allergener: egg,laktose,nøtter,gluten

pr kule, 70,-

Vellagrede oster

med nøttebrød og kompott

Allergener: melk, hvete, nøtter, egg

220,-

Skriv ut menyen
To top