Våre menyer
Tårnhusets lunsjmeny
Onsdag til fredag fra kl. 12.00 til 15.30 (lørdag fra kl. 13.00)
Alle retter serveres med vårt hjemmebakte brød av hvete, rug og solsikkekjerner.
Lunsjmeny
Skagenrøre
av reker og kreps i dillkrem servert på hjemmelaget brød med asparges, agurk og sitron.
Allergener: skalldyr,melk,hvete, rug, sennep, sulfitt
275,-
Lun høstsalat
med marinerte beter, bakt Chevre, ristede nøtter og honningvinaigrette.
Allergener: melk,sennep,nøtter
235,-
Smørbrød
med gravet elg fulgt av salat, tyttebær og pepperrotkrem.
Allergener: hvete, rug, melk, sulfitt, sennep
245,-
Smørbrød
med stekt sopp, løk, høstens salat og løk.
Allergener: hvete, rug, sulfitt, sennep
245,-
Bøklingsmørbrød
med kapers, egg, syltet løk og brunet smør
Allergener:
235,-
Røkt og bakt hysefilet
servert med gresskar, stekt løkmix, potetpuré og eggesmør med gressløk.
Allergener: melk,fisk,egg,sulfitt
259,-
Ukens suppe
basert på høstens råvarer servert med hjembakt brød. Spør din servitør.
Allergener:
275,-
Barnas lunsj
Ostesmørbrød
med skinke, agurk og tomat.
Allergener:
110,-
2 store pannekaker
med syltetøy og sukker.
Allergener: egg,gluten,laktose
119,-
Søtt
Dagens bakst
fra våre lærlinger.
Allergener: allergen vil variere
150,-
Vaniljeiskrem
med sjokoladesaus samt sprøtt bakverk.
Allergener: egg,laktose,nøtter,gluten
pr kule, 70,-
Vellagrede oster
med nøttebrød og kompott
Allergener: melk, hvete, nøtter, egg
220,-