Våre menyer
Tårnhuset’s lunsjmeny
Serveres lørdag fra kl. 13.00 til 15.30
Lunsjretter
Capresesalat
med italiensk bøffelmozzarella, tomat og basilikum
Allergener: melk
200 gr. Kr. 255,-
Kyllingsalat
med krutonger og honning- ingefærdressing
Allergener: hvete,rug, sennep
140 gr. Kr. 285,-
Tataki av laks fra Kvarøy
rettish,agurk, koriander og Yusumajones
Allergener: fisk, egg, sesam
120gr kr. 255,-
Hamburger av økologisk storfe fra Horgen Gård (180gr.)
Potetbrød, syltet løk, salat, ridderost og kullmajones
Allergener: hvete, rug,egg,melk,sulfitt, sennep
285,-
Pommes frites med aioli
Potetbrød, syltet løk, salat, ridderost og kullmajones
Allergener: egg,sennep,sulfitt
75,-
Hvitvinsdampede blåskjell fra Trøndelag
smaksatt med ramsløk.
Allergener: bløtdyr, sulfitt, melk
250gr kr. 198,-
500gr. Kr. 285,-
Skagenrøre av reker og kreps
i dillkrem servert på hjemmelaget brød med asparges, agurk og sitron.
Allergener: skalldyr,melk,hvete, rug, sennep, sulfitt
285,-