Nyheter


Take away fra Gamle Tårnhuset

Ønsker du take away fra oss til små og større selskap, eller bare en middag for 2? Vi kan  tilby lunsj og middagsretter, som både kan serveres kaldt og varmt.

Dere kan også ringe oss på 66993000 om mulighet av levering på dør med tillegg på utkjøring.

Sjekk ut Gamletaarnhuset.no for meny!


Happy Friday er forhåpentligvis tilbake til høsten!

Etter en kjempesuksess de siste årene vil vi fortsette  den uformelle kvelden her på Tårnhuset hvor vi gjør om restauranten til bar og god 80- 90 talls musikk. Vi holder koken frem til kl. 01.00, ta med venner, naboen og kjæresten til en festlig kveld her hos oss.

PS. når myndighetene mener det er forsvarlig med et slikt festlig arrangement igjen, er vi klare 🙂

 


Stolte medlemer av Hanen!

Gamle Tårnhuset har nå blitt stolte medlemmer av Hanen. Gå inn og lik denne siden slik at du blir inspirert til flere spennende mat- opplevelser og besøk her i Norge.
https://www.facebook.com/groups/195473570522519/

http://www.hanen.no


Bryllupsplaner?

Fra 1. januar 2018 kan man gifte seg borgerlig utenfor Tinghuset og vi har hatt vårt første brudepar som  ønsket å holde vigselen her hos oss. Vi synes dette er veldig stas og ønsker andre vordende brudepar velkommen innom for å gi dere forskjellige løsninger og alternativer for den store dagen!


Minnestund

Minnesamvær er en tradisjon og anledning for familie, slekt og venner å møtes for å minnes den avdøde. Minnesamvær er for mange en stor del av sorgprosessen hvor fellesskapet med familie og nære venner står sentralt. En anledning hvor det sies noen ord, minner utveksles og hvor det dermed settes et verdig punktum for gravferden.

Det kan ofte være vanskelig å vite hvor mange som kommer til et minnesamvær når det er en åpen invitasjon til alle som er tilstede ved begravelsen.
Vi er veldig fleksible og kan raskt øke serveringen til flere på kort varsel.
Våre flinke servitører tar i mot gjestene og vi dekker med hvite duker, hvite te- lys og blomster på bordet.

Dette skaper en rolig og behagelig atmosfære for gjestene, og gir ro til eventuelle taler. Man kan også pynte med blomster fra kapellet hvis man ønsker det.

Fra én av våre gjester:
«Vi hadde minnestund for min mor her. Tipp topp sted. God mat og veldig god service. Hyggelig betjening. Anbefales på det varmeste»

Les mer om våre minnestund-menyer under «Meny» men kom gjerne med personlige ønsker til oss.


Smilefjes til Tårnhuset

Vi setter veldig pris på jobben Mattilsynet gjør for å sikre mattrygghet i vår bransje og sørger for å holde useriøse bedrifter utenfor. Vi er derfor glade å konstatere at de også i høst var godt fornøyde med inspeksjonen her hos oss.
smilefjes


Catering?

Noe å feire til våren?
Konfirmasjon, barnedåp og bursdager, hva med å bestille catering i fra oss. Vi har spennende tapas- koldtbordmenyer som enkelt kan klargjøres og serveres hjemme. Les mer under catering!


Se våre menyer under «catering»


Meny