Vi tilbyr selskapsmat og catering til private- og firmaarrangementer.
Våre cateringmenyer består av buffèter som tapas og koldtbord, fingermat og snitter.
Catering-meny
For bestilling og spørsmål, så kontakt oss på tlf: 66 99 30 00 eller e-post
bord@gamletaarnhuset.no
Viktig ved catering
Maten anrettes ferdig på fat, pakkes i kasser og er ment hentet fra Gamle Tårnhuset restaurant til avtalt tid, samme dag. Maten må oppbevares mellom 0 -7 grader frem til 1 time før bespisning. Vi anbefaler å temperere alle retter, foruten salat, spekeskinke og skalldyr for å optimalisere smaken.
Retter ment for oppvarming anrettes på fat/bolle/form som passer i ordinær hjemmekomfyr – og hele fatet, med mat på, varmes på 160 grader varmluft i ca 20-40 min før servering, litt avhengig av din ovn. Opptil 40 personer passer det å få tilnærmet all maten i ovnen samtidig, beregn da noe lengre oppvarmingstid og sett gjerne inn ett fat av hver i første runde, for så å varme neste.
Det medfølger ikke serveringsbestikk eller andre former for dekketøy. Vi forbeholder oss retten til å bytte deler av innhold i menyen ved evnt problemer med varetilgang eller force majeure. Ved evt brekkasje eller uteblitt tilbakelevering belastes kr 500,-/enhet.
Fat og boller lånes ut gratis av oss og returneres innen av 3 virkedager. Fatene må tørkes av og skylles i kaldt vann, slik at de er fri for matrester før returnering.