Vi tilbyr selskapsmat og catering til private- og firmaarrangementer.
Våre cateringmenyer består av buffèter som tapas og koldtbord, fingermat og snitter.
Catering-meny
Tapas
Min-20 personer
Varme retter
Sennepbakt Svinenakke
(Sennep, melk)
Bakte småpoteter
Kjøttboller
med bbq
Kyllingvinger med hoisin saus
(sesam, hvete)
Bakte rotgrønnsaker
(melk)
Kalde retter
Tårnhusets Skagen
(skalldyr, egg, sennep, sulfitt)
Oliven
Syltet laks fra Kvarøy og Helgelandskysten
Cous cous salat
med artisjokker
(egg, sennep, sulfitt)
Brokkolisalat
med egg og solsikkekjerner
(egg, sennep, sulfitt)
Pai med ost,
og sesongens grønnsaker
(hvete, egg, melk)
Chili- og hvitløkstekte kongereker
hvitløkstekte kongereker
( skalldyr)
Vellagrede oster og skinker
med tilbehør
(melk)
Hjemmebakt brød og smør,
(hvete, rug, melk)
Aioli
(egg, sennep, sulfitt)
Allergener:
kr. 565,- pr person på huset
Kr. 535,- pr person ved catering,-
For bestilling og spørsmål, så kontakt oss på tlf: 66 99 30 00 eller e-post
bord@gamletaarnhuset.no
Viktig ved catering
Maten anrettes ferdig på fat, pakkes i kasser og er ment hentet fra Gamle Tårnhuset restaurant til avtalt tid, samme dag. Maten må oppbevares mellom 0 -7 grader frem til 1 time før bespisning. Vi anbefaler å temperere alle retter, foruten salat, spekeskinke og skalldyr for å optimalisere smaken.
Retter ment for oppvarming anrettes på fat/bolle/form som passer i ordinær hjemmekomfyr – og hele fatet, med mat på, varmes på 160 grader varmluft i ca 20-40 min før servering, litt avhengig av din ovn. Opptil 40 personer passer det å få tilnærmet all maten i ovnen samtidig, beregn da noe lengre oppvarmingstid og sett gjerne inn ett fat av hver i første runde, for så å varme neste.
Det medfølger ikke serveringsbestikk eller andre former for dekketøy. Vi forbeholder oss retten til å bytte deler av innhold i menyen ved evnt problemer med varetilgang eller force majeure. Ved evt brekkasje eller uteblitt tilbakelevering belastes kr 500,-/enhet.
Fat og boller lånes ut gratis av oss og returneres innen av 3 virkedager. Fatene må tørkes av og skylles i kaldt vann, slik at de er fri for matrester før returnering.