Catering

Vi tilbyr selskapsmat og catering til private- og firmaarrangementer i hele Follo og Oslo ved ledig kapasitet fra vår restaurant. Våre cateringmenyer består av populære lunsjløsninger, buffèter som tapas og koldtbord, fingermat og snitter, eller vi kan spesialsy et opplegg som passer deg og dine gjester og komme hjem til deg eller et selskapslokale og lage større middager. Vi har lang erfaring med både store og små selskaper og strekker oss langt for å møte dine ønsker.

Vinterens koldtbord fra Gamle Tårnhuset
Januar – Februar 2019
Min 10 personer
Hjemmelagede karbonader med stekt løk
Pølser fra Metervare pølsemakeri
BBq marinerte stykker av kyllinglår (ST, S, SP)

Hjemmerøket laks i stykker (F)
Eggerøre med gressløk (E, M)
Skagen av reker og kreps i dillkrem (SR, M, E, SP)
Potetsalat med sennepsvinaigrette (SP)
Spekemat fra inn og utland
Svineknoketerinne tilsmakt sennep (SP)
Haricot verts salat
Syltede rotgrønnsaker med ristede gresskarkjerner (ST, SI)
Pisket smør og husets majones (E, M)
Hjemmelaget brød av rug og hvete (HVETE, RUG, SOLSIKKE)
Kr. 425,- ved catering

Vinterens tapas fra Gamle Tårnhuset
Januar – Februar 2019
Min 10 personer
Soya braisert svin med chili og hvitløk (S, HVETE)
Varmrøkt Torsk med oliven og vårløk
Abondigas i ingefærsaus (SI, ST)
Ovnsbakte småpoteter i rosmarinolje.

Spekemat fra inn og utland
Svineknoke terinne tilsmakt sennep (SP)
Hjemmerøket laksekrem toppet med urter og pepperot (F, M)
Skagen laget på kreps og reker i dillkrem (M, E, SR, SP)
Kyllingrillette servert med kapers
Cannelinibønner med gremolata
Byggrynssalat serverte med eple og stangselleri (SI, H)
Syltede rotgrønnsaker og ristede gresskarkjerner (SI, ST)
Hjemmelaget brød på hvete og rug (HVETE, RUG, SOLSIKKE)
Pisket smør og husets majones (M,E)

kr. 425,- ved catering

Om ønskelig gjør vi tilpasninger i menyen for evt. et pristillegg.
Viktig ved catering:

– Maten anrettes ferdig på fat, pakkes i kasser og er ment hentet fra Gamle Tårnhuset restaurant til avtalt tid, samme dag.

– Maten må oppbevares mellom 0 -7 grader frem til 1 time før bespisning. Vi anbefaler å temperere alle retter, foruten salat, spekeskinke og skalldyr for å optimalisere smaken.
-Retter ment for oppvarming anrettes i aluminiumsform som passer i ordinær hjemmekomfyr – varmes på 160 grader varmluft i ca 20-40 min før servering, litt avhengig av din ovn. Opptil 40 personer passer det å få tilnærmet all maten i ovnen samtidig, beregn da noe lengre oppvarmingstid og sett gjerne inn ett fat av hver i første runde, for så å varme neste.
-Det medfølger ikke serveringsbestikk eller andre former for dekketøy.
-Vi forbeholder oss retten til å bytte deler av innhold i menyen ved evnt problemer med varetilgang eller force majeure.
-Ved evt brekkasje eller uteblitt tilbakelevering belastes kr 500,-/enhet
-Fat og boller lånes ut gratis av oss og returneres innen av 3 virkedager. Fatene må tørkes av og skylles i kaldt vann, slik at de er fri for matrester før returnering.

Merkeforklaring: M=Melkeprodukter, SR=skalldyr, B=bløtdyr, F=Fisk, P=peanøtter,
E=egg, S=soya, SM=sesam, SI=selleri, SP= sennep, L=Lupin, ST=Sulfitt/svoveldioksid

 

Kontakt oss

Gamle Tårnhuset Restaurant
Kolbotnvn. 31 1410 Kolbotn

Tlf: +47 66 99 30 00
E-post: bord@gamletaarnhuset.no

InstagramFacebook

 

© 2015 Gamle Tårnhuset Restaurant
Designet og utviklet av KolibriMedia

 

Finn oss

Vi holder til Kolbotnveien 31 – rett utenfor Kolbotn torg kjøpesenter. Toget stopper nesten rett utenfor døren og bruker i underkant av 20 minutter fra Oslo S. Gratis parkering ved kommunehuset i helgene.

Meny