Hero-catering

Vi tilbyr selskapsmat og catering til private- og firmaarrangementer.

Våre cateringmenyer består av buffèter som tapas og koldtbord, fingermat og snitter.

Catering-menyer

Vårens eksklusive tapas

Vårens eksklusive tapas fra Gamle Tårnhuset

Min 10 personer

Varme retter:
Hjemmelagde kjøttboller med hvitløk og urter servert i krydret tomatsaus.
Assorterte pølser fra Metervare med persille.
Kyllinglår fra Liveche med teriakisaus.(gluten)
Langtidsstekt svineside med indiske smaker og chutney.

Kalde retter :
Sitronmarinerte Mamut- oliven.
Husets utvalg av spekemat fra inn og utland.
Padron stekt med hvitløk og timian.
Skagenrøre med reker og kreps i dill og pepperrotkrem. (laktose,egg,skalldyr)
Aspargesbønner med tomatbåter smaksatt sitronolje og sesam. (sesam)
Biter av egenrøket laks på salat toppet med fersk revet pepperrot og gresskarkjerner. (fisk)
Bondeomelett med poteter og løk toppet med vårløk og fetaost. (egg,laktose)
Råmarinert kamskjell med fersk sitron og dill (skalldyr)
Okse carpaccio med ruccula, pinjekjerner og høvlet parmesan. (nøtter,laktose)
Fat med oster fra inn- og utland servert med husets kompott og nøttebrød. (laktose,nøtter)
Vårt hjemmebakte brød (gluten)
Pisket smør og soltørket tomat «pesto» (laktose, nøtter)

Allergener:

Kr. 689,- (kr. 645,- som catering),-

Vårens tapas

Min. ti personer.

Vårens tapas fra Gamle Tårnhuset

Varme retter:
Hjemmelagde kjøttboller med hvitløk og urter servert i krydret tomatsaus.
Assorterte pølser fra Metervare med persille.
Kyllinglår fra Liveche med teriakisaus.(gluten)
Langtidsstekt svineside med indiske smaker og chutney.

Kalde retter:
Sitronmarinerte Mamut- oliven.
Husets utvalg av spekemat fra inn og utland.
Padron stekt med hvitløk og timian.
Skagenrøre med reker og kreps i dill og pepperrotkrem. (laktose,egg,skalldyr)
Aspargesbønner med tomatbåter smaksatt sitronolje og sesam. (sesam)
Biter av egenrøket laks på salat toppet med fersk revet pepperrot og gresskarkjerner. (fisk)
Bondeomelett med poteter og løk toppet med vårløk og fetaost. (egg,laktose)
Vårt hjemmebakte brød (gluten)
Pisket smør og soltørket tomat «pesto» (laktose, nøtter)

Om ønskelig gjør vi tilpasninger i menyen for evt. et pristillegg.

Allergener:

kr. 498 (kr. 475,- som catering),-

For bestilling og spørsmål, så kontakt oss på tlf: 66 99 30 00 eller e-post
bord@gamletaarnhuset.no

Viktig ved catering

Maten anrettes ferdig på fat, pakkes i kasser og er ment hentet fra Gamle Tårnhuset restaurant til avtalt tid, samme dag. Maten må oppbevares mellom 0 -7 grader frem til 1 time før bespisning. Vi anbefaler å temperere alle retter, foruten salat, spekeskinke og skalldyr for å optimalisere smaken.

Retter ment for oppvarming anrettes på fat/bolle/form som passer i ordinær hjemmekomfyr – og hele fatet, med mat på, varmes på 160 grader varmluft i ca 20-40 min før servering, litt avhengig av din ovn. Opptil 40 personer passer det å få tilnærmet all maten i ovnen samtidig, beregn da noe lengre oppvarmingstid og sett gjerne inn ett fat av hver i første runde, for så å varme neste.

Det medfølger ikke serveringsbestikk eller andre former for dekketøy. Vi forbeholder oss retten til å bytte deler av innhold i menyen ved evnt problemer med varetilgang eller force majeure. Ved evt brekkasje eller uteblitt tilbakelevering belastes kr 500,-/enhet.

Fat og boller lånes ut gratis av oss og returneres innen av 3 virkedager. Fatene må tørkes av og skylles i kaldt vann, slik at de er fri for matrester før returnering.