Print Friendly, PDF & Email

Catering

Vi tilbyr selskapsmat og catering til private- og firmaarrangementer i hele Follo og Oslo ved ledig kapasitet fra vår restaurant. Våre cateringmenyer består av populære lunsjløsninger, buffèter som tapas og koldtbord, fingermat og snitter, eller vi kan spesialsy et opplegg som passer deg og dine gjester og komme hjem til deg eller et selskapslokale og lage større middager. Vi har lang erfaring med både store og små selskaper og strekker oss langt for å møte dine ønsker.

Vårens koldtbord fra Gamle Tårnhuset

Min 10 personer

Hjemmelagede karbonader med karamellisertløk
Konfitert lår av kylling med mangold og gulrot.
Ratatouille «lasagne» med smeltet raclett fra Thorbjørnrud gård.
Lun potetsalat med fennikel og sitron.

 

Egenrøket laks i biter servert med grillet hjertesalat og frisk yoghurt dressing. (fisk)
Salat med tomat, agurk og rødløk med ristet sesam og lime vinaigrette. (Egg,laktose)
Skagenrøre.( SR, M, E, SP)
Pastasalat med vårens grønnsaker og hjemmelaget pastrami (sennep)Eggesalat med epler og stangselleri i currydressing.
Bakt brokkoli med valnøtter og granateple toppet med bressert svineknoke. (laktose)
Hjemmelaget hummus (SI)
Pisket smør og husets majones (E, M)
Hjemmelaget brød av rug og hvete (HVETE, RUG, SOLSIKKE)

 Kr. 475,- på huset
Kr. 455,- ved catering

 

Om ønskelig gjør vi endringer i menyen, mot et pristillegg.

Viktig ved catering:

– Maten anrettes ferdig på fat, pakkes i kasser og er ment hentet fra Gamle Tårnhuset restaurant til avtalt tid, samme dag.

– Maten må oppbevares mellom 0 -7 grader frem til 1 time før bespisning. Vi anbefaler å temperere alle retter, foruten salat, spekeskinke og skalldyr for å optimalisere smaken.

-Retter ment for oppvarming anrettes på fat/bolle/form som passer i ordinær hjemmekomfyr – og hele fatet, med mat på, varmes på 160 grader varmluft i ca 20-40 min før servering, litt avhengig av din ovn. Opptil 40 personer passer det å få tilnærmet all maten i ovnen samtidig, beregn da noe lengre oppvarmingstid og sett gjerne inn ett fat av hver i første runde, for så å varme neste.
-Det medfølger ikke serveringsbestikk eller andre former for dekketøy.
-Vi forbeholder oss retten til å bytte deler av innhold i menyen ved evnt problemer med varetilgang eller force majeure.
-Ved evnt brekkasje eller uteblitt tilbakelevering belastes kr 500,-/enhet
-Fat og boller lånes ut gratis av oss og returneres innen av 3 virkedager. Fatene må tørkes av og skylles i kaldt vann, slik at de er fri for matrester før returnering.

Vårens tapas fra Gamle Tårnhuset

Min. 10 personer

Svinenakke med asiatiske smaker servert med sautert spisskål i sesam og lime.  
Konfiterte biter av kyllinglår med bakt fennikel og gulrot.
Kjøttboller med bakt hvitløk og urter servert i romanesco saus.
Lun byggrynssalat servert med grillet paprika, squash og Mamut oliven.

 

Scampi med hvitløksolje.  (nøtter,egg,laktose)
Bondeomelett i biter med potet toppet med tomat, solsikkekjerner og vårløk  
(nøtter)
Tomatsalat med fetaost og frisk basilikum. (fisk)
Skagenrøre
(laktose, egg, skalldyr, sennep )
Svineterrin med sennep og aprikos med neper og reddik i variasjon.
(gluten, laktose, egg)
Spekeskinke rullet i potetlompe med løk, stangselleri og agurk i kremost dressing.
(sennep)
Laks sashimi, lettrøket på egen grill med hjertesalat, sultaner, pinjekjerner og syltede endiver. (fisk, sennep, egg)
Vårt hjemmebakte brød (gluten)
Smør og husets aioli
(egg, laktose)

Kr. 465,- ut av huset mva 15%
Kr. 490,- på huset  mva 25%

Om ønskelig gjør vi tilpasninger i menyen for evt. et pristillegg.

Viktig ved catering:

– Maten anrettes ferdig på fat, pakkes i kasser og er ment hentet fra Gamle Tårnhuset restaurant til avtalt tid, samme dag.

– Maten må oppbevares mellom 0 -7 grader frem til 1 time før bespisning. Vi anbefaler å temperere alle retter, foruten salat, spekeskinke og skalldyr for å optimalisere smaken.

-Retter ment for oppvarming anrettes i aluminiumsform som passer i ordinær hjemmekomfyr – varmes på 160 grader varmluft i ca 20-40 min før servering, litt avhengig av din ovn. Opptil 40 personer passer det å få tilnærmet all maten i ovnen samtidig, beregn da noe lengre oppvarmingstid og sett gjerne inn ett fat av hver i første runde, for så å varme neste.

-Det medfølger ikke serveringsbestikk eller andre former for dekketøy.
-Vi forbeholder oss retten til å bytte deler av innhold i menyen ved evnt problemer med varetilgang eller force majeure.
-Ved evt brekkasje eller uteblitt tilbakelevering belastes kr 500,-/enhet
-Fat og boller lånes ut gratis av oss og returneres innen av 3 virkedager. Fatene må tørkes av og skylles i kaldt vann, slik at de er fri for matrester før returnering.

Merkeforklaring: M=Melkeprodukter, SR=skalldyr, B=bløtdyr, F=Fisk, P=peanøtter,
E=egg, S=soya, SM=sesam, SI=selleri, SP= sennep, L=Lupin, ST=Sulfitt/svoveldioksid

 

Kontakt oss

Gamle Tårnhuset Restaurant
Kolbotnvn. 31 1410 Kolbotn

Tlf: +47 66 99 30 00
E-post: bord@gamletaarnhuset.no

InstagramFacebook

 

© 2015 Gamle Tårnhuset Restaurant
Designet og utviklet av KolibriMedia

 

Finn oss

Vi holder til Kolbotnveien 31 – rett utenfor Kolbotn torg kjøpesenter. Toget stopper nesten rett utenfor døren og bruker i underkant av 20 minutter fra Oslo S. Gratis parkering ved kommunehuset i helgene.

Meny