gt-tapas3

Deilig cateringmat!

Vi tilbyr selskapsmat og catering til private- og firmaarrangementer.

Våre cateringmenyer består av buffèter som tapas og koldtbord, fingermat og snitter.

Catering-meny

Høstens tapas fra Gamle Tårnhuset

Min 10 personer

Varme retter

Sennepsmarinert tynnribbe                                                     (Sennep)         
Bakte småpoteter med urter                           
Kjøttboller i spicy tomatsaus                         
Kyllingklubber med bbq saus                                                 (Sulfitt)
Sesongens grønnsaker med kryddersmør                                (melk)

Kalde retter
Tårnhusets Skagen                                                             (skalldyr, egg, sennep, sulfitt)
Oliven med grillet sitron og mandler                                (mandler)
Bakt laks med asiatiske smaker                                         (Fisk, hvete, sitrus,sesam)
Brokkolisalat med bacon                                                    (egg, sennep, sulfitt)
Pai med rotgrønnsaker og sesongens sopp                      (hvete, egg, melk)
Helbakt sellerirot med urtemajones, syltet løk og ost      (melk, sulfitt, egg, sennep)
Vellagrede oster og skinker med tilbehør                         (melk)
Hjemmebakt brød og smør                                                (hvete, rug, melk)
Aioli                                                                                      (egg, sennep, sulfitt)

Kr. 525,- pr person ved catering
kr. 550,- pr person på huset

catering

For bestilling og spørsmål, så kontakt oss på tlf: 66 99 30 00 eller e-post
bord@gamletaarnhuset.no

Catering

Viktig ved catering

Maten anrettes ferdig på fat, pakkes i kasser og er ment hentet fra Gamle Tårnhuset restaurant til avtalt tid, samme dag. Maten må oppbevares mellom 0 -7 grader frem til 1 time før bespisning. Vi anbefaler å temperere alle retter, foruten salat, spekeskinke og skalldyr for å optimalisere smaken.

Retter ment for oppvarming anrettes på fat/bolle/form som passer i ordinær hjemmekomfyr – og hele fatet, med mat på, varmes på 160 grader varmluft i ca 20-40 min før servering, litt avhengig av din ovn. Opptil 40 personer passer det å få tilnærmet all maten i ovnen samtidig, beregn da noe lengre oppvarmingstid og sett gjerne inn ett fat av hver i første runde, for så å varme neste.

Det medfølger ikke serveringsbestikk eller andre former for dekketøy. Vi forbeholder oss retten til å bytte deler av innhold i menyen ved evnt problemer med varetilgang eller force majeure. Ved evt brekkasje eller uteblitt tilbakelevering belastes kr 500,-/enhet.

Fat og boller lånes ut gratis av oss og returneres innen av 3 virkedager. Fatene må tørkes av og skylles i kaldt vann, slik at de er fri for matrester før returnering.

catering
To top