Hero-catering

Vi tilbyr selskapsmat og catering til private- og firmaarrangementer.

Våre cateringmenyer består av buffèter som tapas og koldtbord, fingermat og snitter.

Catering-menyer

Julens Tapas fra Gamle Tårnhuset

 Min. 10 personer
Varme retter

Braisert svineribbe med svisker og epler
Medisterpølser fra Metervare pølsemakeri

Torsk servert med tynn høvlet fennikel og mandarinsaus (Fisk)
Ovnsbakte småpoteter med julesaus

Kalde retter
Kalkun med Waldorf på Tårnhus- metoden (nøtter,egg,laktose)
Rosenkålsalat med ristede gresskar kjerner og havtorn
(nøtter)

Tomatsild laget på huset med kapers og sylteagurk (fisk)
Skagenrøre med kreps og reker i dillkrem
(laktose, egg, skalldyr, sennep )
Hjemmelaget leverpostei servert med sopp og bacon
(gluten, laktose, egg)
Sylte med rødbeter.
(sennep)
Hjemmegravet laks servert med sennepssaus
(fisk, sennep, egg)

Vårt hjemmebakte brød (gluten)
Smør og husets aioli
(egg, laktose)

Kr. 535,- ut av huset inkl  15% mva

Kr. 585,- på huset inkl. 25%mva

Julens Tapas fra Gamle Tårnhuset

 Min. 10 personer
Varme retter

Braisert svineribbe med svisker og epler
Medisterpølser fra Metervare pølsemakeri

Torsk servert med tynn høvlet fennikel og mandarinsaus (Fisk)
Ovnsbakte småpoteter med julesaus

Kalde retter
Kalkun med Waldorf på Tårnhus- metoden (nøtter,egg,laktose)
Rosenkålsalat med ristede gresskar kjerner og havtorn
(nøtter)

Tomatsild laget på huset med kapers og sylteagurk (fisk)
Skagenrøre med kreps og reker i dillkrem
(laktose, egg, skalldyr, sennep )
Hjemmelaget leverpostei servert med sopp og bacon
(gluten, laktose, egg)
Sylte med rødbeter.
(sennep)
Hjemmegravet laks servert med sennepssaus
(fisk, sennep, egg)

Vårt hjemmebakte brød (gluten)
Smør og husets aioli
(egg, laktose)

Kr. 535,- ut av huset inkl  15% mva

Kr. 585,- på huset inkl. 25%mva

For bestilling og spørsmål, så kontakt oss på tlf: 66 99 30 00 eller e-post
bord@gamletaarnhuset.no

Viktig ved catering

Maten anrettes ferdig på fat, pakkes i kasser og er ment hentet fra Gamle Tårnhuset restaurant til avtalt tid, samme dag. Maten må oppbevares mellom 0 -7 grader frem til 1 time før bespisning. Vi anbefaler å temperere alle retter, foruten salat, spekeskinke og skalldyr for å optimalisere smaken.

Retter ment for oppvarming anrettes på fat/bolle/form som passer i ordinær hjemmekomfyr – og hele fatet, med mat på, varmes på 160 grader varmluft i ca 20-40 min før servering, litt avhengig av din ovn. Opptil 40 personer passer det å få tilnærmet all maten i ovnen samtidig, beregn da noe lengre oppvarmingstid og sett gjerne inn ett fat av hver i første runde, for så å varme neste.

Det medfølger ikke serveringsbestikk eller andre former for dekketøy. Vi forbeholder oss retten til å bytte deler av innhold i menyen ved evnt problemer med varetilgang eller force majeure. Ved evt brekkasje eller uteblitt tilbakelevering belastes kr 500,-/enhet.

Fat og boller lånes ut gratis av oss og returneres innen av 3 virkedager. Fatene må tørkes av og skylles i kaldt vann, slik at de er fri for matrester før returnering.

To top