Events

Wine makers dinner med Lunae

    Endelig kan vi invitere til Wine makers dinner igjen. Denne gangen får vi besøk av Michele Gianazza fra den anerkjente vingården Cantine Lunae l Liguria nær Cinque Terre. Han vil introdusere oss for et utvalg av vingårdens fantastiske viner, akkompagnert med en 4- retters spesialmeny komponert av vår kjøkkensjef Tom Vaagbø.

    I løpet av smakingen blir vi bedre kjent med Cuvée Lunae, hele 7 forskjellige viner – en helt unik musserende vin laget etter champagnemetoden, basert på de lokale druetypene Vermentino og Albarola. Vi får også smake deres elegante rosévin Mearosa, samt to uttrykk av Vermentino. Vermentino Etichetta Nera har flere ganger har mottatt Gambero Rossos høyeste utmerkelse: «Tre Bicchieri» (Tre glass). Rødvinene vi skal smake er laget på de lokale druene Ciliegiolo og Malvasia Nera. Kvelden rundes av med dessertvinen med det beskrivende navnet Nektar.

    Meny

    Grillet sjøkreps med syltet knutekål og fersken- plomme beurre blanc.


    Sous vide bakt kylling fra Hovelsrud fulgt av mangold, ostechips og kylling- gastrix med bringebær eddik.


    Porcetta servert med ramsløkrisotto, romanesco og demi glace.


    Sitron- plomme mille feuille

    Kr. 1150,- pr person

    For påmelding ved online- booking, merk bestillingen med «wine maker» eller kontakt oss på bord@gamletaarnhuset.no

    Velkommen til en spennende og lærerik kveld her på Tårnhuset

    To top