A la carte t.o.m 21. jan.

Middagsmeny f.o.m. 18. til 21. januar
Serveres fra kl. 16.00 (søndag fra kl. 15.00)

Forretter

Røkt andebryst fra Holte gård

servert med fermentert sitron, mørk tegele, marinert grønnkål med sultaner.

Allergener:

198,-

Dagens suppe som forrett, kokkene lager suppe av dagens råvarer.

Allergener: Allergenene varierer, vi opplyser deg dersom du har en relevant allergi

165,-

Allergener:

,-

Allergener:

,-

«laksetartar» røket på egen grill

servert med saltbakt sellerirot, limevinaigrette toppet med rugkrutonger.

Allergener: fisk,laktose,gluten

179,-

Hovedretter

Ytrefilet av lam fra Søndre Aas gård

servert løk og hvitløkskrem, brokkolini, tomatisert rødvinssaus toppet med friterte kikerter.

Allergener: sulfitt, laktose

345,-

Bakt filet av Blåfjellrøye

servert med ragu på eple, fennikel og vinterreddik Beurre blanc med rogn toppet med fritert purreløk.

Allergener: fisk,laktose

345,-

Dagens suppe som hovedrett, kokkene lager suppe av dagens råvarer.

Allergener: Allergeninnhold varierer, vi opplyser deg dersom du har en relevant allergi

245,-

Hjortemørbrad fra Østerdalen

servert med jordskokk, aspargesbønner, bakte cherrytomater og timiansaus.

Allergener: selleri, sulfitt

385,-

Allergener:

,-

Allergener:

,-

Allergener:

,-

Desserter

Ostetallerken

Utvalgte oster fra kjøkkenet servert med husets kompott samt hjemmelaget frukt- og nøttebrød.

Allergener: laktose,nøtter,gluten

185,-

Konfekttallerken

Bare lyst på litt søtt, husets utvalg av små konfekter

Allergener: gluten,laktose,nøtter,egg

149,-

Allergener:

,-

2 kuler sorbet

fra egen maskin servert med husets kompott samt sprøtt bakverk.

Allergener: gluten

149,-

Konfektkake

på valnøtter, appelsin marengs, filetert sitrus gel toppet med kandisert appelsin.

Allergener: laktose,nøtter,egg)

194,-

Allergener:

,-

Solbærmousse

servert med kaffe og kakao sorbe samt mandel kjeks.

Allergener: laktose,nøtter,egg

175,-

Barnemeny

Pastaskruer med tomatisert kjøttsaus .

Inkl. hjemmelaget vaniljeiskrem med sjokoladesaus til dessert.

Allergener: gluten, laktose

195,-

Halv porsjon av våre retter

Inkl. hjemmelaget vaniljeiskrem med sjokoladesaus til dessert.

Allergener:

225,-

Allergener:

,-

Allergener:

,-

Brød

Liker du brødet vårt?

Vi selger gjerne vårt deilig hjembakte brød av rug og hvete, ring 1 dag i forveien for bestilling. Stort brød

Allergener:

98,-

Skriv ut menyen