A la carte f.o.m. 3. mai

Middagsmeny
Serveres fra kl. 16.00 (søndag fra kl. 15.00)

Forretter

Carpaccio på okse

servert med ruccula, bakte sherrytomater, baconmajones, pinjekjerner toppet med syltet pepperrot.

Allergener: egg

195,-

Hvite asparges

servert med sprøstekt Tronfjellskinke, urte- og grønnsaksvierge toppet med kjørvel.

Allergener:

195,-

Dampede blåskjell fra Trøndelag smaksatt med ramsløk.

Allergener: bløtdyr

175,-

Sjøkrepsravioli

Sjøkrepsravioli med spinat servert i frisk sjøkrepsbuljong og chiliolje toppet med marinerte sukkererter.
Kr.198,- (gluten,egg,skalldyr)

Allergener: skalldyr,gluten,egg

198,-

Hovedretter

Blåfjellrøye

med tempura-vårløk, sauterte aspargesbønner, sukkererter og artisjokk toppet med purre-emulsjon.

Allergener: fisk,gluten,egg

355,-

Helstekt vårkylling

servert med grillet spisskål, egen røket maispure, syltet rettich samt sitron- og estragon vierge.

Allergener: laktose,

349,-

Dagens suppe som hovedrett, kokkene lager suppe av dagens råvarer.

Allergener: Allergeninnhold varierer, vi opplyser deg dersom du har en relevant allergi

245,-

Ytrefilet av okse

fulgt av grønn asparges, neper, østerssopp fra Spydeberg ramsløk- bearnaisesaus og pommes frites.

Allergener: laktose,egg

369,-

Tårnhusets husmann

Denne uken serverer vi : Snitzel av svin fra Søndre Aas gaard fulgt av erter, gulrøtter, poteter og sjy.

Allergener: gluten, laktose, egg,

239,-

Dampede blåskjell fra Trøndelag tilsmakt ramsløk.

Allergener: bløtdyr, egg

235 (Pommes frites og aioli +kr. 59,-),-

Desserter

Ostetallerken

Utvalgte oster fra kjøkkenet servert med husets kompott samt hjemmelaget frukt- og nøttebrød.

Allergener: laktose,nøtter,gluten

198,-

Konfekttallerken

Bare lyst på litt søtt, husets utvalg av små konfekter. 4 stk

Allergener: gluten,laktose,nøtter,egg

165,-

Hjemmelaget vaniljeiskrem

med sjokoladesaus og sprøtt bakverk

Allergener:

69 pr kule,-

Cannoli

fylt med bringebærkrem, sjokoladejord, sitronfudge og bringebærcurd.

Allergener: egg,laktose,gluten

195,-

Hvit sjokolade bavaroise- kake med kokosbunn

tilsmakt pasjonsfrukt servert med mango og papaya salat tilsmakt lime.

Allergener: laktose,egg,

189,-

2 kuler sorbet fra egen maskin med marinerte frukter og sprøtt bakverk.

Allergener: gluten, nøtter

Kr. 169,- ,-

Barnemeny

Hjemmelagde kjøttboller i tomatsaus med stekte poteter.

Inkl. hjemmelaget vaniljeiskrem med sjokoladesaus til dessert.

Allergener: gluten, laktose

198,-

Kylling nuggets med tzatziki og pommes frites

Inkl. hjemmelaget vaniljeiskrem med sjokoladesaus til dessert.

Allergener:

198,-

Brød

Liker du brødet vårt?

Vi selger gjerne vårt deilig hjembakte brød av rug og hvete, ring 1 dag i forveien for bestilling. Stort brød

Allergener:

105,-

Skriv ut menyen