Selskapsmeny julen fra 13. nov

Må forhåndsbestilles, min 10 personer

Selskapsmeny julen

Meny 1

Lutefisk av Lofotskrei servert i 2 omganger
med ertepuré, baconfett og håndskrelte Ringerikspoteter. Brunost, sennep, lefser og sirup til de som ønsker, bare spør oss.

Riskrem av vår egen risgrøt kokt med ekte vanilje og vendt med pisket kremfløte
servert med mandelkrokan og hjemmelaget, lun kirsebærsaus.

Allergener:

895,-

Meny 2

Ribbe fra Rakkestad med sprø svor
servert med hjemmelaget rødkål, rosenkål, håndskrelte ringerikspoteter, hjemmelagde medisterkaker og medisterpølser fra Metervare pølsemakeri, samt Portvinssaus.

Riskrem av vår egen risgrøt kokt med ekte vanilje og vendt med pisket kremfløte
servert med brente mandler og hjemmelaget, lun kirsebærsaus.

Allergener:

725,-

Meny 3

Rosastekt dåhjort
Bakt sellerirot, økologisk sopp fra Myhres, rosenkål, gulrotchutney og rosmarinsaus.

Sjokoladeganache
Appelsin sorbet, sitrus salat og flarn.

Allergener: Melk, sulfitt, selleri, hvete

725,-

Hva med sharingforrett?

Rakfisk fra Haadem
Rødløksringer, pisket seterrømme, syltede beter, lefse og flatbrød.

265,-


Vi tar selvsagt hensyn til allergi ol. i valgte menyer, og pristillegg kan forekomme ved tilpasninger.

* Antall og menyvalg er bindene f.o.m 2 dager før selskapet, pga innkjøp, produksjon og planlegging.

* Vi gjør tilpasninger for vegetarianere, allergikere og gravide og ber om at disse forhåndsinnmeldes for at de skal tilbys fullgode alternativer.

Skriv ut menyen
To top